GOTT NYTT ÅR!!!

GOTT NYTT ÅR ALLA FINA LÄSARE SOM LÄSER MIN BLOGG OM TIMOTEIJ!!!


KRAM OCH PUSS PÅ ER ALLA SOM SÄGER SÅ FINA SAKER O BLOGGEN OCH OM TIMOTEIJ!!


//WELOVETIMOTEIJ


Härliga vänner – igen! ;) / Cecilia

Som ni kanske förstått ägnar jag mina lediga dagar åt att umgås med mina kära vänner Idag var inget undantag! Jag fikade återigen på Lilla Blå, och sällskapet bestod idag av Sofie och Julia, två av mina allra bästa vänner faktiskt Här kommer en bild på dem!

lilla

Förutom detta har jag idag även åkt längdskidor! Det är ju så skönt nu när det är fint väder och massa snö! Idag var det dessutom ganska lagom kallt; -6,5 grader hos mig. Himla bra spår finns det dessutom att tillgå här i Falköping! Bilder får ni se någon annan dag Ha det så bra alla

 

Puss <3 / Cecilia


Träningsläger dag 4 – Löpning! / Johanna

Idag är det dag 4 i träningslägret, vilket även innebär att det är den sista dagen. Ja alltså, sista dagen som vi kallar träningsläger och kör två pass om dagen, men absolut inte sista dagen som vi tränar! Nej, nej! Idag var jag på gymmet på förmiddagen och ägnade mig till mestadels åt LÖPNING. Jag spenderade 45 minuter på löpbandet, och efter det gjorde jag lite mage- och ryggövningar. Att gå av löpbandet var intressant, haha! För det första var jag ganska trött och andfådd, och för det andra hade jag ägnat en lång stund åt att springa på stället. Så när jag sedan gick på marken och faktiskt förflyttade mig framåt kändes det som att hela världen svischade förbi i en herrans fart! Jag blev nästan lite yr där ett tag, haha!

Nu, när träningsvärken från igår är ett faktum och kroppen är sådär härligt seg, tar jag ett träningsuppehåll över nyårshelgen innan det är full gas igen på måndag! Nyårsafton kommer jag att spendera tillsammans med tjejerna hos vår kompis Amanda där vi ska laga middag och ha jättetrevligt! Tänk att det är imorgon redan! Och på lördag börjar ett nytt år! Vad fort 2010 har gått! Men vet ni vad? Jag tror att 2011 kommer att bli ett kanonår!

/Johanna <3


Träna, träna, träna, dö! / Elina ( SKRIVET IGÅR!)

Gooooookväll på er:D

Som ni kanske har förstått så har ett så kallt "träningsläger" dragit igång i Skövde:) Mycket roligt tycker jag då jag verkligen älskar känslan av att dö……av utmattning, så klart;) Det är bara full gas (efter egen förmåga) som gäller, genom hela passet, då känns det bäst efteråt:) Oavsett hur trött du än är så är det ju iaf inte farligt..man dör ju liksom inte, så varför inte bara köra gärnet!?

Några tips som bidrar till rolig träning:

En träningskompis

Egna mål, jämför dig inte med andra

Sätt upp målen efter egen kapacitet

Ingen press. Träningen ska inte kännas som ett tvång utan börja hellre lugnt med "lätta mål" som du kan nå och höj sedan ribban.

Duktig, engagerad och inspirerande instruktör/tränare smittar av sig.

Jag har en person som har gjort stor inverkan på mig och som verkligen är värd att nämnas här. Det är en grym instruktör/tränare vid namn Åsa som håller till på Actic i Skövde och jag bara älskar hennes pass! Hon är sjukt stark och jag tror aldrig att den människan blir trött, haha;) I alla fall blir man väldigt taggad själv av hennes energi:) Me like!!!

IMG_4966

 

En bild från i somras. Jag och min fina "kopia" på diggiloo-turnén

Nu ska jag sova. Imorgon ska vi storhandla inför nyårs-festen!:) Menyn får ni se på fredag:)

Nattinatti, puss / Elina <3


Träningsläger dag 3 – UNDERBART! / Johanna

Tredje dagen är nu slut och jag är helt övertygad när jag säger att detta var den bästa dagen hittills! Vi var på ett pass som kallas GYMPA och det var bara så bra! Ett energiknippe vid namn Åsa som ledare, riktigt bra musik och grymma övningar – ni kanske förstår själva? Jag älskade det! Dock vet jag ett faktum: Jag kommer att ha träningsvärk imorgon! Och då skojar jag inte, haha! Det var ett riktigt tufft pass och jag kämpade hårt som bara den in i sista sekunden! Och vet ni vad jag insåg? Att jag älskar att träna! Man får ju en sån extrem kick utav det! Helt underbart!

IMG_4535r

Mikaela och Elina någon gång i våras. Tänk att man faktiskt kan se marken här! Det var ju ett tag sen! haha.

Imorgon tror jag faktiskt blir den sista dagen i vårt intensiva träningsläger, för på fredag är det ju nyårsafton med allt vad det innebär! Men imorgon är absolut inte sista gången som jag går till Actic, det kommer nog att bli mitt nya "häng-ställe" haha. Nej men på riktigt, frågan om jag ska fortsätta att träna där finns inte – klart som attan att jag ska!

/Johanna <3


Mysfika med grymma tjejer! / Cecilia

PICT5468

Jag veeeet..! Det första ni tänker är säkert "Guuuud vad hon längst till vänster är brun!".. Det tänkte jag med! Hon längst till vänster är en mycket söt tjej vid namn Ida, och hon kom så sent som igår hem efter hela två veckors semester bland hajarna nere i Egypten.. Helskinnad dock. Endast solen har satt sina spår i henne! Världens pigment alltså Om ni tittar lite längre till höger i bilden ser ni mig sitta och skina upp, och ja, det var jag som reflekterade ljuset från blixten så pass att de andra också syntes! Ytterligare lite till höger hittar ni Klara, min fina vän som bor i Tyskland, och längst ut till höger sitter snygg-Jess, som spenderar dagarna bland en massa solbrända greker!

     Idag passade vi på att ta oss en fika på Lilla Blå i Falköping, och det var såå trevligt! De här tjejerna håller helt klart världsklass!

 

Puss <3 / Cecilia


Tittar bak i Cecilias blogg / Välkomna kära läsare :)

Jag har funderat lite över vad jag egentligen ska skriva här. Jag har haft en annan blogg sedan två och ett halvt år tillbaka, så jag är van vid själva grejen, men för den sakens skulle är jag inte särskilt rutinerad på hur man skriver sitt första inlägg i en ny blogg.. :P Men jag lovar att jag ska göra mitt bästa
Jag tänkte börja med att presentera mig lite. Jag heter Cecilia Kallin, och i skrivande stund fyllde jag arton så sent som igår!
Jag bor i den lilla staden Falköping (kan ju passa på att skryta om att vi är Sveriges kotätaste kommun – fler kor än invånare faktiskt! ;P), men eftersom jag pluggar på Music and Production i Skara pendlar jag dit varje dag.
Jag har sjungt och musicerat i hela mitt liv, och det är verkligen det jag vill göra När jag inte gör det spelar jag gärna volleyboll, eller så är jag med mina kära vänner!
En hel del av min tid krävs dessutom till allt skolarbete samt jobb med Timoteij.
I framtiden vill jag sjunga och/eller skriva låtar, eller kanske jobba som sångpedagog, och om jag fick välja helt själv skulle jag gärna bo i Paris.. Jag är nämligen helt nere i det franska språket!
Då var presentationen klar
Jag kanske även skulle ta och berätta att jag tycker att hela den här grejen med Melodifestivalen känns grym! Jag och tre av mina allra bästa vänner (himla söta tjejer det där, ska ni veta), ska ut på äventyr tillsammans – och det med basta! Min största förhoppning med festivalen är att den hjälper oss in i branschen.
Det skulle vara underbart att få några roliga och lärorika år med musiken, så att jag kan bocka av den punkten på min att-göra-innan-jag-dör-lista Hoppas ni kommer att tycka om vår musik!

Efter en lyckad shoppingdag i Göteborg… /Cecilia

…kan jag konstatera ännu en gång att shopping är fantastiskt roligt! Min vän Tina frågade mig om jag inte skulle hänga på idag, och givetvis svarade jag ja! Det blev en riktigt nostalgisk dag i Götet! När man är så där en 13-16 år, tjej och boende i Falköping, ja då händer det åtminstone en gång i månaden att man tillsammans med en eller flera vänner tar tåget till Gbg (tar bara en timma), går och kollar runt på stan och i Nordstan, käkar lunch på någon kina- eller thairastaurang samt fikar på condeco! Och så shoppar man som en galning Och det var just detta vi gjorde idag, därav denna nostalgi! Förutom att vi inte hann med fikan på condeco.. Men vi fick oss däremot en riktigt god och billig (endast 65 kr) lunch på thairestaurangen som ligger inne i arkaden Ett bra tips tycker jag allt!

PICT5465

Jag och Tina

 

Nu undrar ni kanske vad jag fyndat! Jo, jag har köpt…

…en kamelfärgad kappa från Zara

…en marinblå kavaj, även den  från Zara!

…en blå/vitrandig tröja från Monki.

…en puderrosa långklänning från H&M, riktigt somrig och fin!

…(enligt mig) världens snyggaste  kjol! Puderrosa även den.. Den består av fjädrar! Så fräck! Jag räknar med att ha den på scenen x antal gånger i vår, för den är göööörsnygg! Det var det bästa köpet idag, och den hittade jag på Mango

 

Hoppas att även ni hittar er lite fina grejer på rean Ni får kommentera om ni fyndat något bra Kramkram!

 

Puss <3 / Cecilia


Träningsläger dag 1! / Johanna

Jajamän, nu är vi igång! Första dagen är avklarad och det känns riktigt riktigt bra! Såå härligt att äntligen vara igång! vi har ju planerat detta sedan en vecka tillbaka, och jag har bara blivit mer och mer pepp för varje dag som har gått! Idag var det som bekant AFRODANS och CORE som stod på schemat för min och Mikaelas del och det var riktigt najs! Afrodansen var inte farligt jobbig så vi var två hyfsat oberörda, mer uppvärmda, tjejer som mötte upp en svettig Elina som istället för dansen hade tränat SPINNING Coren var däremot väldigt hård men jag kämpade på så gott jag kunde. Världens bästa ledare dock! Ojojoj, hon hade energi! Och hon var såå peppande! Min mage dog nästan där ett tag, men jag har gett mej dängen på att jag om några veckor ska sätta hela programmet fullt ut! Yeah!

Logga actic

Imorgon har vi planerat för BOX och SIMNING - kommer blir najs!

/Johanna <3


Min jul! / Bodil

Heej heeej! 

Jag har haft en jättemysig jul! Jag firade hemma med familjen, hos min pojkvän och hos mormor med kusinerna:) Juldagen spenderade jag med Elina, Johanna, och våra söta kompisar Mikaela och Amanda Mycket trevligt! Till skillnad från andra år så är jag inte alls less på julbord och allt julgodis:P Har inte blivit så mycket av det i år och det kanske är bra. Då har jag något att se fram emot tills nästa jul:P

Förutom allt firande så håller jag faktiskt också på att skriva låtar som Johanna och Cissi gör:) Jag är nästan klar med texten till en låt i Rihannastil som jag har filat på i några veckor. Hurt heter den. Jag tycker Rihanna är mycket talangfull och jag blir väldigt inspirerad av hennes röstklang och det uttrycket hon har när hon sjunger. Musiken är inspelad och klar och jag lääängtar verkligen tills texten blir helt klar så jag kan spela in sång och lägga körpaket! Att skriva låtar är grymt kul när man får inspiration!

Här kommer lite bilder från min jul! Kan konstatera att Kajsa (min hund) är helt gaaaalen i snö!! Hon är bara 7 månader så det är första gången hon får uppleva ett riktigt vinterlandskap:P Enjoy

P1030263

P1030424

P1030319

P1030309

P1030307

Kolla vilken cool tavla jag fick i julklapp utav syrrans kille:D Han har målat den själv så jag är mycket imponerad!! Den passar perfekt till min hall! :D 

P1030408

Ha det så bra !! Kramar <3


Ny låt! :) / Cecilia

Hej på er! Idag är det som bekant annandag jul tänkte jag precis skriva, men det är det ju faktiskt inte.. haha Som ni kanske förstår är vi lediga idag, och då är det ju ganska lätt att tappa kollen på veckodagarna! :P Jag får skylla på det. Hur som helst har jag en mycket trevlig dag och har idag skrivit klart en låtidé som jag tänkt på länge. Jag skriver lite då och då, och försöker att utveckla en egen stil Fast jag vet inte om just den biten går särskilt bra, för jag skriver så sjukt olika låtar! Det är väldigt roligt iaf

     Dagens låt blev en ganska rockig midtempolåt med mycket fokus på texten, som nästan blev lite aggressiv. Vi får helt enkelt se hur det blir när jag spelat in den i min lilla studio

 väder

Så här ser det ut hemma hos mig nu

 

Idag ska jag förutom detta ut och gå alldeles strax (jag får skynda mig, så att inte solen går ner!), och lite senare när min pojkvän kommer hit hoppas jag få ut honom och åka längdskidor eller snowboard bakom snöscootern.. Snö är kul! Jag har även tänkt titta på det senaste avsnittet av Gossip Girl! Det är ju bara så spännande, haha :P Bara en massa intriger och problem hela tiden, men har man sett två avsnitt så är man fast sen Har ni lite tur sen får ni även se en sak jag fick i julklapp

 

Puss <3 / Cecilia


Juldagskvällen! / Johanna ( SKRIVET IGÅR!)

Igår var det ju Juldagen vilket för många betyder festligheter, och så även för oss tjejer! Som ni kan läsa längre ner var Cissi i Falköping och firade med sina kompisar där, och jag, Elina och Bodil höll till i Skövde och firade med våra kompisar där! Det var galet mycket folk ute och uteställena var fullproppade – trevlig kväll!

IMG_0368

Mikaela och jag (:

IMG_0370

Elina och Bodil (:

IMG_0371+

Amanda (:

/Johanna <3


Julen är över/ Elina

Jaha, nu sitter man här, mätt och belåten efter en hel helg med massa julmat, godis, trevligt sällskap och firanden;) Julen är bra trevlig! Hoppas ni också har haft en riktigt bra jul! Har ni fått några fina klappar tro?:) Själv tycker jag mest om att ge bort..man känner sig så snäll, haha;D Ne, men om man har hittat en grej som man VET att personen som ska få den kommer att tycka om så känns det väääldigt bra! Kul att göra andra glada med andra ord!:)

Själv var jag och köpte en tv igår på mellandagsrean som jag är otroligt nöjd med! Detta var dock förra årets julklapp som jag då fick pengar för att köpa en tv men det har liksom inte blivit av förrän nu;) Heja Elina! Den passar i vilket fall väldigt bra in på mitt nyomgjorda rum, som jag tänker blogga om en annan dag, så kika in:)

 

Jag och min goa lilla jul-hund Thea:) <3

 

Nu ser jag fram emot nyår men innan dess är det hårdträning som gäller!;) Jag och Johanna har nämligen ett litet projekt på G som vi avslöjar i veckan;)

Ha det fint! / Elina <3


iSwap faces! / Johanna

Jag har världens roligaste app i min iPhone! Den byter ansikten två personer emellan! Kolla bara in det här, haha!

Jag och Andreas
Originalbild:

IMG_0247

Efter iSwap faces:

IMG_0248

Jag och Mikaela
Originalbild:

IMG_0368

Efter iSwap faces:

IMG_0369

Timoteij
Originalbild:

IMG_0112+

Efter iSwap faces:

IMG_0278

Jag och Cissi har bytt, och Elina och Bodil har bytt. Haha, roligt va?

/Johanna <3


Dagens bild


After-Ski!

Hej på er alla! Här sitter jag och min kära vän Tina! Vi ska alldeles strax iväg på party med After-Ski-tema! Jag tror att det blir kanonkul! Bilder kommer imorgon, och jag kan avslöja att jag har en riktigt snygg overål på mig Kram på er!

tina

Puss <3 / Cecilia


Juldagen :) / Cecilia

Hej på er alla! Hoppas att ni hade en riktigt mysig julafton igår Själv firade jag först med familjen hemma, och sedan hemma hos mormor och morfar på kvällen! Det är alltid så mysigt med alla julklappar, härligt sällskap och den goda maten. Idag ska jag vidare till min farmor och farfar, som vanligt blir det ”två julaftnar” för mig Senare ikväll har jag tänkt mig att jag ska gå ut i Falköping tillsammans med mina Falköpingskompisar! Det är väl ändå det som är det bästa med julen – att alla man tycker om kommer hem så att man får träffa dem igen! Jag längtar verkligen efter alla mina fina vänner som nu för tiden är utspridda runt om i Europa; en är i Aten, en i Düsseldorf, en i London och ett helt gäng håller till i Oslo! Men ikväll får jag träffa dem igen Ha nu en riktigt bra juldag allihop, och passa på att njuta av snön! Kramar på er!

Puss <3 / Cecilia


Världens mysigaste julafton! /Johanna

Åh, vilken härlig dag! Julen är ju verkligen mysig alltså! Hela långa, mörka hösten går man ju bara och väntar på att det ska bli december, på att börja tända ljus runt omkring sig och på att umgås med sina nära och kära! Och äntligen var årets mysigaste dag kommen! Jag och min familj firade här hemma hos och hela släkten på pappas sida var här och firade med oss. Dagen bestod bland annat av julmat (en himla massa), julmust (en himla massa där också, haha), prat och härliga skratt (såklart), musikfrågetävling (coolaste farbrorn Per hade fixat), glögg, julgodis, Kalle Anka, julklappsutdelning (berättar mer längre ner!), Svensson Svenssons jul (alltid lika roligt), och ännu mera julmat! som ni förmodligen förstår har jag haft en sjukt bra dag, och jag hoppas att ni också har haft det!

IMG_0346red

Julafton-outfiten 2010! (:

Tillbaka till julklapparna då! Jag hade önskat mig rätt många småsaker, och fick faktiskt nästan allihop! Bland annat Robyns album "Body Talk" och Taylor Swifts album "Speak Now", en hårinpackning och chaite. Ni kanske vet att jag fullkomligt älskar chailatte? Och nu kan jag ju göra min egna hemma! Mums!

IMG_0331

IMG_0347

IMG_0364

Julen är väl bara för mysig!?

/Johanna <3


GOD JUL!!!!!!!!!

God jul på er allihopa ! :)
Idag kommer jag inte blogga någonting !
Idag är de ju fullt upp,

men ni får ha en bra jul med massa roliga julklappar så hörs vi snart !


KRAM!


Dan före dopparedan! / Johanna

Tänk, imorgon redan är det julafton! Vad fort tiden går när man har roligt! Till skillnad från Elina, som verkar vara helt klar med sina julförberedelser, så har jag en hel del kvar! Jag måste slå in alla julklappar (har inte ens börjat än), städa, julpynta, klä granen, hjälpa till att laga all julmat, och i allmänhet bara fixa och dona! I år kommer min släkt hem till oss på julafton, så det blir ju endel iordningfixande för det, men det ska bli jättemysigt!

julklappar

Nej, nu hinner jag inte sitta här längre, måste ju julstöka! Vi hörs senare!

/Johanna <3


Julfix / Elina PS: Elina skrev inlägget igår!

Nu är julafton snart här!:) Har faktiskt längtat till julafton riktigt länge i år så det är kul att det börjar närma sig nu:) Det ser lovande ut för en vit jul också så det känns ju bra, haha;) Allt är iaf fixat nu..har bara en julklapp kvar som jag får köpa imorgon annars har vi gjort julgodis, pepparkakshus, klätt granen, bakat..ja, ni vet allt det där som ska göras innan:)

  

Godnatt! / Elina <3


Melodifestivalen 2010 – Krönika!

Igår kväll kl 20 visade SVT en krönika om årets Melodifestival. Måns Zelmerlöw var programledare och visade tillbakablickar från de sex galna veckorna i februari och mars i år, och oj vad många minnen som kommer tillbaka! Vår vecka i Göteborg är obeskrivlig! Jag kommer nog aldrig kunna beskriva hur roligt jag hade och hur lycklig jag var den veckan! Det enda ordet som kommer upp är "wow"! WOW! Tänk vad som faktiskt hände den veckan! Vi kom dit som fyra klasskompisar som inte hade vistats särskilt länge i den seriösa musikbranschen, och framförallt var vi ju helt okända för svenska folket. Och så händer det – tre minuter i direktsänd TV och nu har vi våra drömjobb! Heeelt galet!

1.2031488TS1276878813664_slot100slotWide75ArticleFull

Vi är så galet tacksamma för allt vi får vara med om! Det är så få förunnat, och vi är några av dem! Anledningen? NI! NI, NI, NI!
NI ÄR BÄST!

/Johanna <3


Vi tittar bak i arkivet!

Hej på er !
Ibland kommer jag kolla bak i arkivet på Timoteij's bloggar, första inlägg är gjort av Bodil, så här skrev hon då :

Nu är det bara två dagar kvar till avslöjandet och det känns helt overkligt! Sedan ett år tillbaka blev vi Timoteij och vårt mål har sedan dess varit Melodifestivalen. Att vi ens kom med är helt otroligt och jag är säkert på att det här kommer bli ett minne för livet! Vi ska göra vårt bästa och ha så kul som möjligt under resans gång. Låten btw är riktigt grym och passar oss som handen i handsken. Stilen på låten är en modern poplåt med folklig touch.

De närmsta dagarna har vi gjort allt ifrån att färga ögonfransarna till att träna på vart man ska kolla när vi  blir fotade. På måndag morgon blir det uppstigning kl. 03.00 för make och hår fram till att taxin går till presskonferensen. Hela dagen kommer att bestå av plåtningar, filminspelning och intervjuer från olika håll. Det ska bli spännande att få reda på vilket stad vi kommer få uppträda i och träffa de andra artisterna. Det kommer bli en mycket hektiskt dag men sååå rolig!

Ha det så bra! //Bodil J


Exotisk sminkning / Cecilia

IMG_2667

Så här såg Cecilia Kallin ut här om sistens!  Annorlunda, men visst ser det härligt ut ändå?

 

Puss <3 / Cecilia


Timoteij önskar God Jul!

Som ni förmodligen vet har vi nu lite julledigt, men när vi gjorde vår sista spelning i lördags såg vi till att spela in en liten julhälsning till er alla! Så här kommer den nu! Enjoy!

Timoteij önskar God Jul!

33810_10150099033975266_286938310265_7757164_5617688_n

/Johanna <3


Vinterkyla! / Johanna

Ja, nu är det sannerligen kallt alltså! Termometern i bilen talade om för mig att det var 14 minusgrader när jag gick ur den och ner mot isen för att möta upp Elina och Mikaela. Då frös jag inte alls! Jag hade ju termobyxor och hur många tröjor som helst på mig! Men när skridskorna skulle snöras på, och man var tvungen att ta av sig vantarna, då var det kallt! Så man fick verkligen skynda sig att knyta och försöka att göra det så bra som möjligt trots att fingrarna blev mer och mer stela. Jag kan säga att det var en riktigt skön känsla att ta på sig tumvantarna igen när man väl var klar!

Ut på isen begav vi oss i alla fall, och vi åkte faktiskt en riktigt bra stund! Vi gjorde piruetter, lite små hopp, åkte så fort vi kunde och dessutom fick jag bevittna en liten brottningsmatch mellan Elina och Mikaela haha. När vi blev lite småtrötta tog vi fikapaus! I termosarna fanns varm choklad, som enligt Mikaela tydligen är extremt underskattat. Jag antar att hon bara menade att det är sjukt gott!

Efter fikapausen åkte vi en sväng till innan tårna nästan bokstavligt talat frös till is och vi var tvungna att ge upp för idag, men då hade vi faktiskt åkt i en och en halv timma redan – inte fy skam! Som avslutning på dagens äventyr gick vi till en utkiksplats och såg ut över hela stan – mäktigt!

Nu bjuder jag på lite bilder!

IMG_5623

IMG_5622

IMG_5624

IMG_5627

IMG_5631

Och slutligen – kolla hur håret blir efter två timmar ute i 14 minusgrader!

IMG_0279

/Johanna <3


COLD / Elina


Fryser ni??

Det gör JAG!!;D ojoj, vad kallt det är ute alltså! Efter den mycket trevliga skridskoturen tillsammans med Johanna och Mikaela så kunde jag knappt gå för mina fötter hade frusit till is!;D haha! När jag kom hem kunde jag inte ens trycka på "lås-knappen" till bilen för jag var för klen, haha! Dags att börja träna kanske…men det ska jag också;) ikväll blir det aerobic och core-pass..inte för att man tränar fingrarna så mycket men jag blir förhoppningsvis varm iaf! haha;D

 

Dagens värmetips: Varm oboy och lussebullar (mina var ifs frysta men de var goda ändå, haha;)

/ Elina <3


Mot skridskoisen! / Johanna

Snön ligger nästan metertjock och solen skiner för fullt. Finns det en bättre vinterdag att spendera utomhus? Jag tror knappast det, så idag ska jag och Elina ta vara på detta! Vi ska dra med oss vår vän Mikaela till en utomhuskskridskobana i Skövde och åka skridskor! SKa bli kul! Jag är dock lite nervös för att vi kommer att frysa, det står nämligen minus 17 grader på min termometer! Vi får hoppas att det är lite varmare i Skövde! Kika in här igen lite senare ikväll, jag lovar att publicera lite bilder från dagen!

/Johanna <3


Dagens video!


The day after tomorrow / Elina

Igårkväll tittade jag på långfilmen The day after tomorrow som gick på Tv4. Vilken film alltså! Haha, man blir ju nästan lite orolig när vädret är som det är nu..får vi en ny istid snart kanske?;)

För er som inte har sett filmen så handlar den om att klimatet. Det blir en ny istid och folk måste därför evakueras till sydligare delar av jorden. Som tur är slutar den lyckligt ändå:) Jag har ifs sett den förut men det var längesen och då var det inte sådan vinter ute som det är nu;) Miljön är ju faktiskt en väldigt viktig grej som kan förändra många människors liv. Därför måste ju alla hjälpas åt, det är egentligen inte så svårt om alla bara gör något. En sevärd film alltså!:)

 

Ha en bra dag! Puss <3


Har ätit världens godaste dessert och jag har receptet :D / Bodil

Den 9:e december spelade vi i Nynäshamn på Utsikten Meetings som är ett event- och möteshotell. Efter spelningen fick vi en välförtjänt hemgjord glass som var den godaste jag någonsin har ätit! Vi älskade glassen så mycket att vi t.o.m. bad om receptet. Jag fick även lov att lägga ut receptet här på bloggen, så nu är det bara att ta fram bunkarna och vispen och bjuda på hemgjord glass:) 

Kolla in nr. 8  ;) HAHA

 

 

UM´s Glassparfait med smak av Hallon och krossad Choklad

 

Grundrecept Parfait för 6 personer:

3 Äggulor

4-5 msk Florsocker

2,5 dl Vispgrädde

 

Smaksättning:

½ dl Hallonsylt

½ dl Krossad Choklad

 

Gör så här:

1.   Vispa äggulor med florsocker hårt. ( Det ska gå att skriva i den)

2.   Vispa grädden tills den är lite hårdare än filmjölk i konsistens.

3.   Blanda i Hallonsylt och krossad Choklad i de vispade äggulorna.

4.   Blanda ner vispgrädden i ägg blandningen, utan att röra för hårt.

5.    Frys 5-6 timmar i lämplig form.

6.   Ta ut glassparfaiten och låt den tina i kylskåp ca. 15 minuter innan servering.

7.   Servera gärna med lite Jordgubbs coli (sås), vispad grädde och färska jordgubbar.

8.   Gör som tjejerna i Timoteij: Ät, njut och skrapa tallrikarna frenetiskt rena :).

 

Tillagningstid ca. 40 minuter + infrysning

 

"Detta fantasiska grundrecept på Glassparfait är skrivet av Utsikten Meetings ”kallskänks guru” Linda. Och denna ljuvliga smaksammansättning är gjord av Utsikten Meetings ”master kock” Magnus.

Och tycker du att det är jobbigt att göra glassparfaiten själv, så ta istället en tur till Nynäshamn och ät den på plats på Utsikten Meetings."

 

 Nu vet jag i alla fall vad jag önskar mig till efterrätt på min födelsedag;-) 


Julavslutning! / Johanna

Ikväll har jag varit och kollat på min lillebrors julavslutning! Skolan som han går på, och som även jag gick på förut, har som tradition att de i avgångsklassen på julavslutningen visar upp en dans som heter Polonäs. Även jag har alltså gjort detta, och även fast det är hela fyra år sedan nu så minns jag att det var riktigt kul! Vi var väldigt uppklädda och lillebrorsan min och hans kompisar var inte sämre! Riktigt mysigt var det!

_MG_7198red

Jag och lillebror (:

/Johanna <3


Följ med backstage! / Johanna

Som ni förmodligen vet så är Familjens Julkalas nu slut och vi har fått lite ledigt såhär i juletider. Men även fast vi inte kommer vara ute och spela nu på några veckor så kommer vi självklart blogga här och hålla er uppdaterade om vad vi gör på dagarna! Jag har redan en massa planer och idéer, och jag kommer att dela med mig av dem till er allt eftersom!

35599_10150103178360266_286938310265_7822743_7489116_n

Var ni och tittade på Julkalaset förresten? I så fall tror jag att ni fick uppleva en grym show med mycket glädje och julkänslor! Vi hade så kul på scenen, men faktiskt även bakom! Hela teamet bakom scenen var underbart och vi blev riktigt bra vänner med allihopa! Nu har jag klippt ihop Familjens Julkalas – Bakom kulisserna, en serie i två delar, och lagt upp på våran facebook-sida! Så var så goda, följ med oss backstage!

Familjens Julkalas – Bakom kulisserna – Varberg & Vänersborg
Familjens Julkalas – Bakom kulisserna – Lidköping & Lindesberg

/Johanna <3


Dagens bild ! :)


Handboll / Johanna

Det är väl ingen nyhet för er att jag är intresserad av handboll? Det är helt klart min favoritsport och jag älskar att både spela och titta på! Under de två gångna veckorna har handbolls-EM för damer pågått i Norge och Danmark, och idag gick finalen av stapeln, med Norge och Sverige som spelande lag! Sveriges lag har överraskat och spelat ett helt otroligt bra EM där man i gruppspelet faktiskt vann över just Norge. Men så nu var det alltså final! Sverige hängde med riktigt bra i början och i halvtid ledde vi faktiskt med ett mål! Jag satt där i soffan och hoppades att det skulle hålla hela vägen, men tyvärr spelade Norge faktiskt helt galet bra i andra halvlek och sprang ifrån svenskorna och vann tillslut med 25-20, deras fjärde raka EM-seger. Men vilken match! Och vilket EM Sverige har gjort! Wow! Bra jobbat, tjejer!

segern704_887850a

/Johanna <3


Juliga dagar :) / Cissi

Hej på er! Gud vad mycket som har hänt de senaste dagarna!! Familjens julkalas är slut, och vi har faktiskt gjort vår sista spelning innan jul! Julkalaset blev för mig extra roligt i Lidköping och Lindesberg, för där sjöng jag och Darin duett! Stilla natt bjöds det på, och det var jätteroligt Han är så otroligt duktig. Tänk ändå att han hållit på så länge; han slog ju igenom redan 2004, och fortfarande är han jättestor och är ute och gigar konstant – en bra artist alltså! Mycket snäll och rolig dessutom!

IMG_3241

Jag och Darin

 

Efter julkalaset hade vi som bekant en avslutningsfest, och herre gud vad kul det var! Det blev världens party! Jätteroligt verkligen, särskilt med tanke på att alla i crewet är så goa :) Det började med lite snittar och mingel med alla. Ett vattenkrig, en bastustund och ett luciatåg senare gick vi till slut och lade oss efter en sjukt kul kväll

IMG_3339

Nästan alla medverkande artister i Lindesberg: Jill Svensson, Erica Sjöström, vi, Darin, Ola och The Playtones.

 

Jag har även besvärats av ett litet problem, som bara blev större och större… Det var nämligen så att jag var så dum att jag satte på mig en ring på långfingret som jag vanligtvis har på ringfingret, och ja – behöver jag säga mer än så? Den satt fast! Jag spolade med kallt vatten, varmt vatten, försökte med hudlotion, tvål och olja, men den rörde sig knappt! Samtidigt blev fingret mer och mer svullet, så det slutade med att jag, mamma och pappa satt hemma i köket med en bågfil och sågade upp den där stackars ringen! När jag äntligen kunde ta av den hade den varit på i ett drygt dygn, och jisses vad skönt det var att "bli fri"! Tur iaf att det var min ring, så att jag inte provade en ring i en affär haha..

     Igår var jag ute med några av mina Falköpingskompisar. Vi var nog typ 10 pers, så det var roligt Det var min brors flickvän som firade sin 20-årsdag, och hennes kompisar är mina barndomskompisar, så det var jätteroligt!

     Slutligen, idag är det fjärde advent, och jag längtar som tusan till julen! Hoppas att ni alla mår bra och tusen tack till alla som kommit och stöttat oss och tittat på oss under våra julkonserter Det uppskattas verkligen! Ett stort tack också för alla våra julklappar vi fått av våra fina fans

 

Puss <3 / Cecilia


Love / Cecilia

Titta här, vad jag hittade! Tre mycket fina foton från LOVE-festivalen i Kungsträdgården i somras! Fotografen heter Lars-Erik Karlsson
 Cissi

Timoteij-LOVE-Stockholm-21

Timoteij-LOVE-Stockholm-22

Puss <3 / Cecilia


Radioparty! / Johanna

Det är sen kväll och jag har precis kommit hem från dagens spelning i Borås. Vi gästade Toveks Bils julfest och det var riktigt kul! Men nu till poängen med det här inlägget: Efter att jag och Elina hoppat av turnébussen i Falköping där jag hade min bil, och till och med efter att jag lämnat av Elina hemma hos sig, vred jag upp bilradion och tog sikte på "hemåt"! Min resa skulle ta ungefär en halvtimma, och pigg som jag var gjorde detta mig ingenting. Jag var på ganska bra humör redan då, men sen slog jag på Mix Megaparty på Mix Megapol och blev nockad! Så bra! Mannen som ska lyftas fram här är DJ:n Rikard Hertzberg som spelade partymusik och mixade den så galet bra! Jag blev helt förundrad och imponerad av alla snygga övergångar mellan de olika låtarna, av remixerna och av hans sinne för musik! Grym! Min bilresa blev helt enkelt ett party!

Rikard_Hertzberg_641487c

/Johanna <3


Jullov / Elina

Hej på er alla läsare!:)

Jag har precis packat upp resväskan från julkalasets bravader som har varit sååå kul!:D Vilket gäng säger jag bara!!:) men nu är det dags att packa om inför kvällen i Borås som också kommer vara det sista giget innan jul, så imorgon har vi lite jullov kan man säga:) Om några timmar kommer min bror hem från USA också:D Han är där för att plugga och simma men nu är det dags att fira lite jul på svensk mark! Det ska bli såå kul att träffa honom igen!:)

 

Hoppas ni får en bra dag!:) Pusss <3


TACK FAMILJENS JULKALAS! / Johanna

Ja, nu är den faktiskt slut för i år, men Familjens Julkalas har varit en extremt rolig turné! Vi har haft så himla kul med varandra, med de andra artisterna, med bandet och med alla andra som jobbat i och runt produktionen! Taaack! Tack också till alla er som har kommit och lyssnat! Det är ju trots allt ni som har gjort detta möjligt! I veckan har vi varit i Lidköping och Lindesberg, och båda dessa städer bjöd på väldigt mycket folk! Och jag tror att vi bjöd på två riktigt bra shower! Vi gav allt och njöt gärnet av att få stå på scenen – underbart!
Efter konserten i Lindesberg hölls såklart en turnéavslutningfest, och den blev riktigt lyckad! Vi hade såå kul!

150851_10150099034105266_286938310265_7757169_7994062_nIMG_0134IMG_0112IMGP3134

Nu laddar vi inför morgondagens gig, som faktiskt blir lite speciellt på grund av att det är vårt sista innan jul! Let's go!

/Johanna <3


Dagens video - Timoteij - Feber


Dagens bild - Korv med bröd :)


-

Hej på er !
Igår så kunde man inte logga in på blogg.se så jag kunde inte blogga :(
Men idag ska jag blogga !

Kram på er alla fina Timoteij-fans! <3


Grattis Mikaela!

Nu är tävlingen avslutad och det är roligt att det är några som ville vara med i tävlingen, så jag skrev upp alla namn på ett varsit papper och drog en vinnare slumpmässigt !
Och vinnaren blev ...................................... MIKAELA!
Grattis Mikaela!
Jag kommer kontaka dig på facebook :)

Vem vet, kanske kommer det nån mer tävling nån annan gång ? :)

Kram!


TÄVLINGEN AVSLUTAD!

NU ÄR TÄVLINGEN AVSLUTAD !
Jag kommer säga vem det är som vinner när jag kommer hem vid 15.00 :)

Lycka till allihopa! :)


Klockan 12.00 imorgon avslutas tävlingen! Var med och tävla en sista gång!

Imorgon klockan 12.00 avslutas vinnaren i tävling, så ni som inte har tävlat än har fortfarande en chans!
Kommentera bara
DETTA inlägget och säg att ni är med och ni är med om att tävla om ett signerat Idol-kort av Timoteij! :)
Glöm inte lämna er mail-adress så jag kan kontakta er om ni vinner ! :)

Men imon klockan 12.00 så är tävling avslutad, men var med i tävling tills dess ! :)

The scandipop awards 2011!

Timoteij har blivit nominerade i hela 6 kategorier i The Scandipop Awards 2011! Best group, best new artist, best group album, best album from a new artist, best group single och best single from a new artist! WOW! :D

Vackra vinter! / Johanna

Hej på er! Visst är vintern vacker? Igår var jag och min lillebror ute och fotade lite, här bjuder jag på en bild!

IMG_6969

Jag gillar att fota! En grej som kan vara lite svår, men som ofta blir så galet bra när man väl får till det, är motljus! Som här när solen skiner bakom träden

/Johanna <3


Lucia / Elina

Idag är det den 13 december och julen närmar sig med stormsteg! När jag gick upp imorse så var tv.n på och luciafirandet strömmade ut ur högtalarna. Så fint! Anledningen till att jag gick upp lite tidigare än vanligt var för att jag skulle gå ner till lågstadieskolan där jag gick och lyssna på min lillebror och hans klasskamrater när de sjöng. De var så söta och man blir glad av att höra barn sjunga. Det märks verkligen när de har övat och tycker om en låt extra mycket för då tar de i från tårna och sjunger ut;D

 

Rolig kommentar:

Alla barn stod samlade i ett omklädningsrum och väntade på att få gå in i gymnastiksalen när någon råkar släcka ljuset. Då började alla barn småskratta-skrika eftersom de va en rolig grej men så hör man en som ropar; "- Dags för tryckare". Haha, så skön!;) Han kanske va 8 bast eller nått;)

Hoppas ni får en bra dag!:) Pusspuss


Dagens klipp, sjung med Timoteij !


Snöbollskrig / Elina

Åhhh, va jag tycker det är kul med snö!:D När man var liten spenderades tiden flitigt ute genom att åka pulka, skidor, bygga "kojor", snögubbar.. ja ni vet allt man kan göra:) Nu för tiden blir det mer att man kollar på, haha;) Nee, men man leker ju inte lika intensivt som man gjorde för några år sedan..inte jag iaf;) Jag tycker dock att det är väldigt kul, framförallt att åka skidor så det ska jag göra någon dag! Jag har varit huur sugen som helst på att dra och åka lite längdskidor men det är ingen som är lika på som jag;) haha! Mysig grej det där med mycket snö som det är nu, solen som skiner och bra skidspår:) Det ger bra träning också för det är bannemej tungt, haha;)

En annan grej som är sjukt kul är snöbollskrig!:P Härom kvällen hade vi ett spontant krig och det är riktigt kul, haha;D Däremot blev det en diskussion om vad som är det rätta ordet för att mosa ner någons huvud i snön;) Här i Skövde säger de flesta grosa, vilket jag tycker är de rätta ordet;) Fast det finns ju även, mula och gnosa, haha;) Någon som har något annat ord för detta?:P

 

Pusspuss <3


Timoteij utklassade alla


Trevlig kväll / Johanna

Hej på er! Ikväll var en trevlig kväll! Jag, Bodil och vår kompis Elin blev bjudna på middag hemma hos vår vän Jonas. Både Elin och Jonas gick i vår gymnasieklass, och då träffade vi ju dem varje dag. Nu blir det tyvärr inte lika ofta längre, så det var faktiskt ett bra tag sedan jag såg dem, men desto roligare är det när man väl ses ju! Jonas hade lagat galet god mat och vi åt och pratade och bara hängde ända till midnatt – trevligt som bara den!

/Johanna <3


Julklappar / Cecilia

Hejhej! Jag har precis varit ute på stan och handlat lite julklappar! Det är så mysigt tycker jag Inte minst med tanke på all julbelysning som hänger uppe nu! Jag är faktiskt av sorten som börjar handla julklappar i september, så man kan väl säga att jag är i stort sett klar vi det här laget haha

julklappar

Puss <3 / Cecilia


Dagens bild ! ( Inte precis den nyaste bilden :p )


”The moment I wake up, before I put on my makeup”

Hej på er!

Spana in det här! Kolla bara vad jag har fixat hemma hos mig! Min egna lilla zon där ingen annan i huset förstår sig på varken mig eller mina grejer. Det här är kanske min lilla "fristad", haha. Nöjd är jag i alla fall!

IMG_0203
/Johanna <3

”Jag känner en tjej som har ännu längre hår än dig!” / Cecilia

Hahah, här sitter jag och faktiskt tittar igenom lite gamla blogginlägg från min egen blogg :P Titta här, vilket roligt inlägg jag hittade från den 31 mars 2009:

 

"På bussen imorses kom en massa tredjeklassare in (den lilla sorten, alltså) och det började pratas och skrikas och SVÄRAS som bare den. Stackars tidiga 90-talisten Cecilia blev helt till sig av alla dessa fula ord som hoppade ur munnen på de små liven^^ Hur som helst började en tjej, som tydligen hette Sara, att fråga mig en massa saker, och efter en stund utspelar sig följande konversation:

Sara
: Jag känner en tjej som har ÄNNU längre hår än dig..
Jag: Jahaja
Sara: Hon heter Michelle Kallin!
Jag: Jaha, men det är ju min lillasyster.. Fast jag har faktiskt längre hår än henne.
Sara: Jaha… Jag tyckte väl att ni var lite lika.

Hahah stackars barn
     Nä vet ni vad jag ska göra nu? Nu ska jag se på musikvideon som är KLAR!!!!! Coolt, jag hoppas den blir bra Spännande som bare den!

♥ / Cecilia"

 

Puss <3 / Cecilia


Utsikten / Cecilia

Hejhej! Vet ni vad jag gör? Jo, jag har precis avnjutit en hemmagjord hallon smoothie, och nu tänkte jag gå upp och ha en liten "spatimme" innan jag drar in till St olofs kyrka i Falköping! Vet ni vad jag ska göra där då? Jo, jag ska faktiskt gå och lyssna på lite ljuv musik av bl.a. min mycket härlige kusin Klas och några andra kompisar Som jag har fattat det så kommer de sjunga in julen med lite Rent-låtar, och jag är helt säker på att det kommer vara jättemysigt! Hoppas verkligen att ni tar ert pick och pack o kommer o lyssnar om ni har möjlighet St Olofs Kyrka kl 19 ikväll alltså. Ses vi där?

 rent-musical-pose

Bild från musikalen Rent

 

Innan jag gör allt detta tänkte jag dock bara berätta om vad vi i Timoteij gjorde igår! Vi var nämligen i Nysnäshamn och spelade. och det gick bra och alla var så trevliga mot oss Särskilt en kille som "hade hand" om oss. Han fixade allt! Dessutom fick vi riktigt god mat! Spana in menyn nedan

 

Förrätt: Skagentoast med handskalade räkor (mums!)

Varmrätt: Oxfilé med någon potatiskaka (heter nog inte så men :P), god sås och grönsaker.

Efterrätt: Grymt god hemgjord glass med stora chokladbitar i, dekorerad med physalis, jordgubbar och jordgubbssås! Behöver jag säga att den sistnämnda blev en klar favorit för oss alla? Helt underbar!

     Alltså, om ni någon gång kommer till hotell Utsikten i Nynäshamn, så måste ni prova deras hemgjorda glass! Det ska ni dock inte göra ikväll, för då ska ni ju till St Olofs Kyrka!

 

Puss <3 / Cecilia


Robyn / Johanna

Jag säger bara: WOW! Tjejen har tagit mig med storm! Under det här året har hon släppt så mycket som fyra plattor, och det är en hel drös med hits det! Albumsserien heter Body Talk och består av tre delar samt ett samlingsalbum. Hur lyckas man skriva så många hits? Det är ju helt galet! Hon är nog bara grym helt enkelt!

Robyn

Mina favoriter är Dancing On My Own och Love Kills från part 1, Hang With Me från part 2, och Indestructible och Call Your Girlfriend från part 3. Sjukt bra låtar med riktigt coola produktioner och texter! I like!

/Johanna <3


Dagens bild !


Dagens bild :D


Va roligt att det är så många som vill vara med i tävlingen ! :)
I potten ligger alltså ett signerat Idol-kort av Timoteij, ja det är Timoteij som har singerat det ! :)

Kram på er alla fina Timoteij - fans! ♥

 


TÄVLING!!!!!!!

Det är första gången jag ordnar en tävling ! :)
Ni kan vinna ett signerat Idol-kort av Timoteij!
För att vara med i tävling, skriv bara att du är med och skriv även din mail-adress som jag kan kontakta om du vinner :)

Tävlingen avslutas om 1 vecka ! :)
Om ni kommenterar flera gången så har ni större chans att vinna ! :)
Men jag kommer inte godkänna kommentarerna så ni får inte veta vem som har skrivit mest gången :)

TÄVLA PÅ NU ! :D


Timoteij - Hogt Över Ängarna (Live Lotta På Liseberg)


Svar på kommentar :)

Mikaela: Varsågod Welovetimoteij!!! Har du msn!!
Svar : Ja, det har jag, jag har en privat som jag inte ger ut men jag har också en för bloggen som ni kan chatta med mig på elr skicka mail, om ni vill lägga till mig är det : [email protected] , tkr det är jätteroligt att chatta med er som läser min blogg ! :)

Godnatt, kram!


promenad + klappar / elina

Hej Hej!

Vet ni någonting som jag verkligen älskar?!:) – Långa promenader! Inte själv då såklart, eller jo det går fint om man har riktigt bra musik i lurarna men annars föredrar jag bra sällskap:).. Då kan man gå hur långt som helst utan att ens tänka på hur långt det är kvar, haha;) En person som jag går med väldigt ofta är min vän Mikaela. Vi kan gå hur långt som helst eftersom vi alltiiiid har så mycket att prata om..härom veckan gick vi "fel" uppe på berget (hur man nu kan göra det) och gick säkert  1,5 mil, haha;)  Eftersom min familj har en hund så blir det en del promenader med henne också såklart. Imorse var jag och mamma ute och gick i snön och det var såå mysigt!

Sen åkte vi till stan och fixade massa julklappar. Jag kände att jag var till väldigt stor hjälp då jag kunde säga exakt vad mina syskon skulle tycka om:) Det blev många fina grejer som jag tror de kommer uppskatta och mamma var nog tacksam för hjälpen också, haha;) Snälla jag!;)

Ikväll blir det träning och imorgon blir det julkalaset i SKÖVDE Min hemstad! Varmt välkomna dit:)

 

Bild från Kungshamn i somras:)

Kraaaaam!


Harry Potter och dödsrelikerna, del 1 / cecilia

Vet ni vad jag just insåg?? Ingen av oss har ju bloggat om den nya Harry Potter-filmen än! Jag var faktiskt och såg den först igår, på Skövdes fina bio, och den var så himla fint gjord Jag gillade den verkligen! Det gjorde min kompis Julia också, som såg den för andra gången ;) Dock kände jag att man inte kom så långt fram i själva berättelsen, så det känns som att den sista filmen kommer bli totalt fullspäckad av händelser! Jag ser redan fram emot att se den på bio

harry-potter-and-the-deathly-hallows-part-1

Visst är Emma Watson sjukt snygg i sin nya frisyr förresten? Jag tycker det är dösnyggt!

emma-watson-haircut

Puss <3 / Cecilia


Julkalaset är igång! /Johanna

Heej!

Nu är Julkalas-turnén igång! Vi hade äran att besöka Varberg och Vänersborg nu i helgen och det var såå kul! Alla artister var jättebra, stämningen var på topp och framför allt – julen är ju bara sååå mysig! På onsdag intar vi Skövde!



/ Johanna <3


Förlåt!!!

Förlåt för att jag inte har bloggat idag men blogg.se har strulat med mig!

Men imon så blir det bättre bloggning!

Kram!


Timoteij intog Globens tak och sjöng ut


(:


Dagens bild, Cissi och Bodil ! :)


Grattis Cecilia ! VI ÄLSKAR DIG !!!!!!!!!!!!!

Idag blir Cissi 19 år  ! :)


GRATTIS CECILIA, VI ÄLSKAR DIG ! ♥♥♥

Dagens klipp :)


Julmys ! / Bodil

Kolla vad mysigt vi har haft det!!

P1020839

P1020846

P1020842

Cissi lägger glassyr

P1020852

P1020856

P1020857

Vi kollade även på Sunes jul och drack glögg:)

P1020844

Kolla även in videoklippet från idag:)

Ha det så bra <3 /Bodil


Från Timoteijs fan-sida på facebook! :)


Bodil och Johanna är hos frissan och blir snygga i håret! Perfekt inför premiären av Familjens Julkalas imorgon! :)

Dagens låt !


Dagens bild ! Timoteij halsband


Jag är INTE Timoteij!!!

Jag måste bara säga en sak till er ,
jag är INTE Timoteij,
jag är INTE nån av tjejerna i Timoteij,
jag är bara ett fan som har skapat en blogg om Timoteij,
så ni vet det !

Kram!!

Speciell dag! / Elina

Hejsan alla där ute:)

Idag är det första december vilket innebär att julen snart är här, endast 24 dagar kvar till julafton men den här dagen är speciell på ett annat sätt också…

Det är nämligen så att för exakt två år sedan bildades en tjejgrupp vid namn Timoteij som då var fyra helt vanliga  tjejer som gick på musikgymnasiet i Skara. Vid det laget kunde de inte ens drömma om allt det som de har fått uppleva tillsammans de här två åren som har gått. Vi är sååå tacksamma och Tusen tack till alla er som stöttar oss<3 Ni är bäst!

Här får ni lite bilder på vårt äventyr som Timoteij. Jag kan såklart inte ladda upp bilder från allt, men en sammanfattning:

1 december 2008. Fyra lyckliga tjejer som får chansen att göra en seriös satsning som tjejgrupp

10 januari 2010 åkte vi till Stockholm för att göra en fotografering som vi sedan kunde använda som presentationsmaterial till skivbolag.

10 januari 2010 åkte vi till Stockholm för att göra en fotografering som vi sedan kunde använda som presentationsmaterial till skivbolag.

Mycket tid spenderades i studion denna våren för att testa vilken genré vi skulle sjunga och vilka låtar som passar bäst.

Vi kom in på skivbolaget Lionheart som vi ligger på än idag:)

Vi kom in på skivbolaget Lionheart som vi ligger på än idag:)

Vi gjorde vårt första gig som Timoteij på Allsången i Skara sommaren 2009.

Vi gjorde vårt första gig som Timoteij på Allsången i Skara sommaren 2009.

10 november 2009 fick vi reda på att vi skulle delta i Melodifestivalen 2010 med låten "Kom". Detta var då superhemligt så vi fick inte säga något



7 december 2009 blev det officiellt och vi var på presskonferens i Stockholm. Mycket ovana vid så mycket kameror och intervjuer men vi "lärde" oss snabbt

20 februari 2010 stod vi i Scandinavium i Göteborg och var världens lyckligaste tjejer!

20 februari 2010 stod vi i Scandinavium i Göteborg och var världens lyckligaste tjejer!


..har nog aldrig varit gladare än i denna stund:)

..har nog aldrig varit gladare än i denna stund:)

13 mars 2010 – finalen i globen:D Vi slutade på en femteplats och vi är supernöjda med det!:)

13 mars 2010 – finalen i globen:D Vi slutade på en femteplats och vi är supernöjda med det!:)

Vi släppte singeln "Kom"


28 april 2010 hade vi releasefest för albumet "Längtan".

Sommarturnén drog igång och vi jobbade i princip varje dag!! Lyckligt lottade!

Vi har gjort en massa tv-program. Bilden ovan är från Sommarkrysset men vi har även gjort bl.a. Lotta på Liseberg, Allsång på Skansen, Nyhetsmorgon, Förkväll, Sommarlovsmorgon, Bingolotto, Flygande mattan m.fl.


I somras släppte vi vår andra singel "Högt över ängarna".

Vi har sålt guld på "längtan", "kom" och "högt över ängarna" men vi har även sålt platina på "kom". :D :D :D

Nu är det snart dags för oss att dra igång med julkonserter som vi kommer ha tillsammans med Darin, Ola, Jessica Andersson, The Playtones med flera:) Välkomna!

Tack alla er som stöttar oss och gör så att vi får hålla på med det vi älskar – musiken!

 

Pusspuss<3

Tack alla er som stöttar oss och gör så att vi får hålla på med det vi älskar – musiken!

 

Pusspuss<3


TIMOTEIJ 2 ÅR!

Idag, den 1a december 2010, fyller Timoteij 2 år! Tänkt vad tiden går fort! Det är snart ett helt år sedan vi var med i Melodifestivalen, och alltså exakt två år sedan vi satt där i en soffa i studion och bestämde oss för att bilda Timoteij! Det var en stor dag! Vi hade bildat något som vi då inte visste hur stort det faktiskt skulle komma att bli. Och nu, två år senare, är vi här och jobbar på för fullt inför kommande spelningar tillsammas. Vilken grej va? Jag säger bara: Ojojoj! haha.

Vi ska faktiskt fira våran två års dag imorgon! Då blir det glögg, pepparkaksbak och mys hos Bodil! wiiie!

/Johanna <3


Dagens bild ! :) SOMMAR!!


Familjens julkalas!

Snart är det dags för Timoteij första uppträdande på Familjens julkalas,
Först ut är Varberg nu på fredag!
Tror det finns några biljetter kvar!
För att köpa biljetter till Familjens julkalas, klicka bara på bilden !


RSS 2.0